Dubbele zege en tweemaal top-drie in het IDM eindklassement voor SWPN

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind heeft het IDM seizoen 2022 ijzersterk afgesloten. Melvin van der Voort won overtuigend beide IDM Supersport races in Hockenheim, waardoor de 17-jarige coureur als tweede eindigde in het kampioenschap. Rob Hartog stelde met een vijfde en zevende plaats de derde positie in het IDM Superbike eindklassement veilig.

De IDM seizoensfinale werd afgelope...

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind heeft met Melvin van der Voort een dubbel podium behaald op de Red Bull Ring. De 17-jarige coureur finishte als tweede en derde in de IDM Supersport races. In de eerste race scoorde Van der Voort het volle puntentotaal, omdat er een gastrijder voor hem was gefinisht. Rob Hartog pakte ook goede punten met een vijfde en zesde plaats in de IDM Superbike weds...

Rob en Melvin hebben er vele jonge fans bij!

Op 7 augustus was de Jack’s Racing day te Assen en een week later op 14 augustus werden op hetzelfde circuit de IDM Races verreden. Beide weekenden kwamen Rob Hartog en Melvin van der Voort in actie, beide heren rijdend voor SWPN / Official partner of Stichting Zorgeloos Kind. Deze weekenden waren er ook veel zieke gezinnen te gast via Stichting Zorgeloos Kind. Zij genoten van de spannende r...