Efteling weer hoogtepunt Stichting Zorgeloos Kind

Eindelijk was het weer zover: een weekend weg met ‘zieke’ gezinnen naar de Efteling. Het jaarlijks terugkerend ‘reisproject’ van Stichting Zorgeloos Kind is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren en zo gingen we op zaterdag 4 februari weer met een grote groep ‘zieke’ gezinnen naar de Efteling. Het is weer een groot succes geworden voor al de gezinnen, maar zeker ook voor de vrijwilligers van Stichting Zorgeloos Kind. De lachende gezichten, de dankbaarheid en alle reacties geven ieder jaar weer de voldoening en de energie om verder te gaan met deze prachtige Stichting.


Op zaterdagmorgen 4 februari kwamen alle gezinnen aan in het Eftelinghotel te Kaatsheuvel, waar ze werden opgewacht en welkom geheten door Stichting Zorgeloos Kind. Ieder gezin kreeg de tickets, Eftelinggeld en prio-passen uitgereikt en nadat de groep helemaal compleet was, gingen we samen het park binnen.


Eerst hadden we afgesproken in Restaurant ‘Panorama’ waar we een mooie ruimte hadden gereserveerd. Hier werden de gezinnen welkom geheten en verteld wat Stichting Zorgeloos Kind allemaal doet en wat we al gedaan hebben. Uiteraard kregen we hier koffie, drinken en gebak en werd er ook kennis gemaakt met alle gezinnen. Nu stonden de kinderen wel te popelen om het park in te gaan en al snel waren alle gezinnen aan het genieten van alle attracties op het park.


Om 6 uur hadden we afgesproken in Restaurant ‘Ravelijn’ waar we samen gingen genieten van een heerlijk diner. Het was genieten en het eten was fantastisch. Na het eten was de energie wel bij de kinderen verdwenen en vertrok men richting het Eftelinghotel. Daar genoot men van een welverdiende nachtrust en om 8 uur de volgende morgen werd iedereen weer verwacht tijdens het ontbijt.

Met de gehele groep heerlijk ontbeten en na het ontbijten vertrok iedereen weer naar het park om te proberen alle attracties te kunnen proberen of om juist nog een keer in die ene leuke attractie te gaan. Het zonnetje was ook heerlijk gaan schijnen en het weer was de hele dag fantastisch.


Om 3 uur hadden we weer afgesproken in restaurant ‘Panorama’ waar we nog gezellig even wat konden drinken. Er werd een afsluitingswoordje gedaan en daarna konden de gezinnen nog tot 7 uur genieten op het park of ze konden richting huis.

De dankbaarheid van de gezinnen en het plezier van de ‘zieke’ kinderen is zo fantastisch om mee te maken en dat is waar wij het voor doen. We zullen ons ook het komend jaar weer volledig en vrijwillig inzetten om zo veel mogelijk gezinnen te kunnen helpen en om veel van dergelijke evenementen te kunnen blijven organiseren.

Dank aan alle trouwe sponsoren, zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk.


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl