Huidige stand van zaken en twee uitnodigingen

Allereerst een korte samenvatting van de huidige stand van zaken;

Na onze wedstrijd op de Nürburgring hebben we een tussentijdse test gehad op Zolder, deze is redelijk positief geweest maar heeft ook wat huiswerk opgeleverd. Daar is het team nu volop mee aan het werk! Wij zijn ervan overtuigd dat de motoren voor de wedstrijd op Zolder weer spik en span zijn!

Daarnaast zijn we voor Stichting Zorgeloos Kind volop in de running geweest. We zijn op uitnodiging bij de haringparty van de ondernemersvereniging Rhenen. Daar werd een veiling t.b.v. Sticht Zorgeloos Kind verzorgd, de opbrengst was super en we zijn erg dankbaar dat we daar op het laatste moment bij mochten zijn!

Ook waren we aanwezig bij de Sponsorloop van de OBS uit Huissen geweest, een gigantisch groot startveld en een geweldige opbrengst! Daarover later meer…. Verder zijn we bij de zwemmarathon van de Lionsclub in het Zwembad in Zetten geweest, waar een pracht bedrag bij elkaar werd gezwommen door diverse teams. Wat een prestaties en wat zijn we dankbaar dat al deze mensen zich in willen zetten.

We zijn als organisatie met enkele projecten bezig om gezinnen te helpen, hier komt op korte termijn informatie over. wij kunnen alvast zeggen; het beloofd bijzonder te worden! Hier komt op korte termijn nieuws over.

Kortom, we zitten niet stil!

De uitnodigingen;

Op 15 juli a.s. organiseert Herberg de Engel weer de jaarlijkse Bbq met de daaraan verbonden veiling. De opgelopen jaren waren deze ontzettend gezellig met lekker eten en drinken en een opbrengst waar we elke keer weer verbaasd over zijn! Zet het in je agenda en kom deze leuke avond met ons meemaken. Uitnodiging: http://www.swpn.nl/upload/20170626-midzomer.pdf

Als er bedrijven, verenigingen of gewoon mensen zijn die zeggen; wij hebben nog wat voor de veiling bij de Engel: Heel graag!!! Het is geen rommelmarkt (al hoe wel, een gebruikte Rembrandt is toch wel welkom :-) maar alles kan worden aangeboden en zal door de veilingmeester voor een zo hoog mogelijk bod verkocht worden. Deze opbrengst gaat ook weer in zijn geheel naar de SWPN Stichting Zorgeloos Kind.

Op zondag 9 juli zijn we weer met het team in Zolder om daar een fantastische race te rijden, en wij willen iedereen uitnodigen om dit met ons mee te maken. Zolder is een gezellig circuit, en is al snel dichterbij dan Assen! We zullen daar weer gezinnen in de V.I.P. box ontvangen, jullie zijn van harte welkom om de wedstrijden bij te wonen samen met de gezinnen. (ook hier geld het spreekwoord hoe meer zielen hoe meer vreugd).

Tijdschema van de races op Zolder: http://www2.motorradonline.de/sixcms/media.php/53/Zeitplan%20IDM%20Zolder%202017.pdf


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl