Lions Club Midden Betuwe doneert aan SZK

De Lions Club Midden Betuwe heeft afgelopen week een prachtige cheque overhandigd aan Stichting Zorgeloos Kind. Het door hen georganiseerde ‘Betuws Zwemfestijn’ heeft het prachtige bedrag van 7500 Euro opgeleverd. We zijn zeer blij met deze grote donatie en zullen er uiteraard voor zorgen dat er verschillende ‘zieke’ gezinnen mee geholpen gaan worden.

In het voorjaar werden wij van Stichting Zorgeloos Kind benaderd door de Lions Club Midden Betuwe om tijdens een vergadering een presentatie te laten zien over de werkzaamheden van Stichting Zorgeloos Kind. Uiteraard hebben we dit met plezier gedaan en eigenlijk werd daar gelijk besloten dat de opbrengst van het Betuws Zwemfestijn zou gaan naar Stichting Zorgeloos Kind.

Op zaterdag 17 juni jl, was dan het Betuws Zwemfestijn in zwembad Drie Essen in Zetten. Veel teams waren op de been om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen in 50 minuten. Ook was er team aanwezig van Stichting Zorgeloos Kind om zoveel mogelijk baantjes af te leggen. Lekker zwemmen met op de achtergrond een muziekje en vooral een heerlijke sfeer, is toch ook geen straf kunnen we u melden.

Na dit ‘leuke en gezellige’ evenement is het natuurlijk even afwachten hoe veel geld er daadwerkelijk gaat binnenkomen na alle toezeggingen van sponsoren. Afgelopen week was het dan zover en werd de cheque uiteindelijk door de Lions Club Midden Betuwe overhandigd aan bestuurslid ‘Aart de Wit’ van Stichting Zorgeloos Kind. Het bedrag op de cheque was maar liefst 7500,01 Euro en dat is natuurlijk een geweldig bedrag. Nogmaals gezegd, zullen wij dit prachtige bedrag gaan besteden aan ‘zieke’ gezinnen die onze hulp hard nodig hebben.

Hartelijk dank aan de Lions Club Midden Betuwe voor jullie inzet en enthousiasme voor, tijdens en na dit evenement.


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl