Max Verstappen blijft verbazen

Ruime tijd geleden waren wij met Stichting Zorgeloos Kind te gast bij de Jumbo racedagen. Daar mochten we 2 dagen zieke gezinnen ontvangen, waarbij als hoogtepunt Max Verstappen een bezoek kwam brengen aan deze gezinnen. Het werd voor de gezinnen een onvergetelijk weekend, maar helaas kon er 1 jongen niet bij zijn omdat hij helaas in het ziekenhuis lag dat weekend. Het verslag van dit weekend kwam ook bij Max in zijn mailbox. Hij las dat er één gezin niet kon komen en dat vond hij maar niks.

Na het lezen van het verslag door Max werden wij van Stichting Zorgeloos Kind al snel gebeld door het management van Max Verstappen. Max wilde dat hij ook gesigneerde spullen zou krijgen en zo werd het één en ander in gang gezet samen met de ouders van Joar (de jongen die er niet bij kon zijn)

Zo vetrokken we vrijdag 7 juli samen met het begeleidingsteam van Max richting Drachten om Joar te verrassen. En ja, bij het aanbellen en het openen van de deur was hij inderdaad zichtbaar overrompeld. De reden van de komst werd uitgelegd en uiteraard kwamen de gesigneerde spullen tevoorschijn als ook een prachtige foto van Max en het gehele team. Een grote glimlach van Joar liet zien dat dit een zeer aangename verrassing was en het was prachtig om dit te mogen aanschouwen.

Ook werd er een grote doos achtergelaten voor Joar, broertjes en zusjes met prachtige kleding van O’Neill, in de juiste maten (alvoor met ouders kortgesloten).

Ook deze actie van Max Verstappen is typisch Max. Hij blijft verbazen in positieve zin en is het voorbeeld van een man die topsport bedrijft, en daarnaast gewoon zichzelf blijft.

Wij danken het begeleidingsteam van Max en uiteraard ook Max zelf voor dit initiatief. Het wordt door de kids van Stichting Zorgeloos Kind zeer gewaardeerd.Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF