OBC Huissen rent veel geld bij elkaar voor Stichting Zorgeloos Kind

Op 16 juni was er voor de leerlingen uit de onderbouw van het Overbetuwe College Huissen weer de jaarlijkse sponsorloop. Dit jaar zou de opbrengst van de dag gaan naar Stichting Zorgeloos Kind. Het is een heel groot succes geworden want op vrijdag 14 juli mocht een vertegenwoordiger van Stichting Zorgeloos Kind een prachtige cheque van maar liefst € 6.004,75 in ontvangst nemen! Een fantastisch bedrag waar we heel erg blij mee zijn een uiteraard een goede bestemming gaan geven.

Op 16 juni vroeg uit de veren om in Huissen te helpen bij de opbouw van het hardloopparcours voor de jaarlijkse sponsorloop. De hele dag moesten de leerlingen een parcours afleggen van 1,5 km en vooraf hadden de leerlingen al hun best gedaan om veel geld op te halen voor Stichting Zorgeloos Kind.

Al eerder was er een vertegenwoordiger van Stichting Zorgeloos op school geweest om een presentatie te geven over de stichting voor alle leerlingen die mee gingen lopen op de 16e juni. Zo wisten ze vooraf heel goed waarvoor ze het gingen doen en was de motivatie onder de leerlingen groot.

De ene klas volgde de andere op en zo ging dat de hele dag door. De ene liep erg hard, andere deden wat rustiger aan, maar één ding had iedereen gemeen: ze deden enorm hun best om het maximale er uit halen. Het was genieten om zoveel jongeren in de weer te zien voor het goede doel en dat ook nog op een heerlijk sportieve manier.

Na deze dag was het wachten op het overhandigen van de cheque op vrijdag 16 juli en die viel echt super hoog uit. Een bedrag van ruim 6000 Euro is natuurlijk een enorm bedrag waar we veel goede dingen mee kunnen doen. De kinderen die het meeste geld op hebben gehaald als individu, maar ook als klas werden nog extra verrast. De klas HB2C die het meeste geld heeft opgehaald is op 13 augustus te gast bij SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind tijdens de 4e ronde in het IDM-kampioenschap. Sindy Degens (leerjaar 1) en Niles Grob (leerjaar 2), die individueel het meeste geld hebben opgehaald mogen dit jaar een keer mee met Onze Ballon. Zo kunnen ze varen en genieten en tegelijk ervaren hoe de zieke kinderen kunnen genieten van een ballonvaart.

Wij danken het Overbetuwe College Huissen voor de inzet en inbreng om dit prachtige bedrag bij elkaar te krijgen. Hartelijk dank!


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl