Stichting Zorgeloos Kind helpt Tijn

Via het ziekenhuis in Utrecht kreeg Stichting Zorgeloos Kind kort geleden een hulp aanvraag. Tijn is een slimme jongen van 13 jaar. Tijn is helaas voor de 2e keer ziek geworden en een heeft weer een lange en zware weg te gaan. Tijn heeft een ‘lieve’ moeder en nog 2 zusjes en een broertje, dus moeder moet heel erg haar best doen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Helaas was het voor dit gezin niet meer mogelijk om van de woonplaats ‘Winterswijk’ naar Utrecht te gaan en daarom vond Stichting Zorgeloos Kind dat ze moest helpen. Stichting Zorgeloos Kind kocht een auto voor het gezin en zorgt dat deze kan rijden, zodat de familie altijd naar het ziekenhuis kan in Utrecht. De trots en dankbaarheid is enorm en dat is waar we het voor doen.

Na een lange weg kreeg Tijn opnieuw te horen dat hij een stamceltransplantatie moest ondergaan in Utrecht. Inmiddels is dit gebeurd en nu is het hopen dat de behandeling gaat werken. Helaas zijn er veel complicaties en moet moeder vaak met hem naar Utrecht. Dit reizen was gewoon financieel niet meer mogelijk, want als alleenstaande (en hardwerkende) moeder is het lastig om het hoofd met 4 kinderen boven water te houden. Wij vonden deze aanvraag dusdanig zorgwekkend dat we graag wilden gaan helpen. Zo hebben we met behulp van sponsoren een auto voor deze familie gekocht en alles daarom geregeld, zodat moeder weer wat rust krijgt en weet dat ze gewoon naar het ziekenhuis kan indien dit nodig is. We weten dat de toestand van Tijn nog steeds zeer zorgwekkend is en we blijven hopen dat dit snel beter zal gaan. Respect voor de moeder is misschien nog wat te ‘zacht’ uitgedrukt, want wat zij allemaal in de lucht moet houden, is enorm. De familie is een vechtersfamilie en we hopen dat wij met Stichting Zorgeloos Kind een klein stukje van de zorg hebben weg genomen.


Wij danken speciaal Lionsclub Midden Betuwe en auto import Arnaud Borgers uit Angeren voor de grote steun in dit project, en we hopen uiteraard dat het snel wat beter zal gaan met Tijn.


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl