Stichting Zorgeloos Kind zit niet stil!

Er zijn van die perioden dat we weinig melden. Dat komt niet dat we stil zitten, maar druk bezig zijn met het voorbereiden voor wat komen gaat de komende periode. We blijven een ‘kleine’ stichting met 100% vrijwilligers en dan is het vaak een kwestie van lange dagen maken om één en ander te bereiken. Gelukkig hebben we een grote groep trouwe sponsoren die ons al jaren helpen in de breedste zin van het woord en we hopen dat we de komende periode ook weer nieuwe sponsoren kunnen begroeten.

Afgelopen jaar hebben we heel veel gedaan voor vele zieke gezinnen. We zijn met een grote groep gezinnen een weekend naar de Efteling geweest, we zijn met gezinnen naar een wedstrijd geweest van FC Twente, ballonvaren met vele kinderen en veel gezinnen zijn te gast geweest bij de motorraces van het motorraceteam SWPN/Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind en uiteraard hebben we een weekend gehad waar veel kinderen Max Verstappen hebben kunnen ontmoeten. Naast deze ‘leuke’ evenementen hebben we ook meerdere gezinnen geholpen die door de ziekte in de financiële problemen zijn gekomen. Dit zijn allemaal stuk voor stuk gezinnen die het vervelend vinden om hulp te vragen. We helpen uiteraard deze gezinnen, maar we kunnen hier niets tot weinig over terug koppelen naar sponsoren en donateurs, omdat dit vaak voor de gezinnen te gevoelig ligt. Deze verzoeken komen meestal binnen via de verschillende ziekenhuizen en als het enigszins kan, proberen we dan ook te helpen.

Het dieptepunt van afgelopen jaar was wel het overlijden van Duncan Knoester. Deze enorme Max Verstappen fan is maar 6 jaar geworden en dat zijn juist die berichten die je helemaal niet wilt horen. De ouders van Duncan hebben alles gedaan om de strijd aan te gaan samen met hun zoon, maar als snel bleek dit een oneerlijke strijd te zijn. Als Stichting kunnen we ‘helaas’ niet deze zaken sturen, maar we hopen zo enorm dat al die ‘zieke’ kinderen weer snel beter worden en dus ook weer kind kunnen zijn.

Waar zijn we nu mee bezig: We gaan volgend jaar een grote reis maken met heel veel gezinnen (binnenkort horen jullie hoe en wat), we gaan weer naar een voetbalwedstrijd van FC Twente, We zijn weer te gast bij meerdere motorraces van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind. En ja we gaan ook weer een evenement doen met Max Verstappen, waar we uiteraard ongelofelijk trots op zijn. Dit zal een prachtig evenement worden met naast Max Verstappen nog een aantal verrassende personen.

Momenteel zijn we druk bezig een wens te vervullen van een zieke jongen uit het zuiden van het land. Deze jongen heeft één hele grote hobby en dat is vissen. Binnenkort kan hij niet meer naar het water om deze hobby uit voeren. Daarom willen we op zeer korte termijn een hele grote vijver gaan aanleggen bij deze mensen in de tuin. Zo kan de jongen ‘hopelijk nog heel lang’ genieten van zijn grote passie. We zijn nog op zoek naar een aantal sponsoren die ons kunnen helpen om deze droom te verwezenlijken en hopen u hierover binnenkort meer te kunnen vertellen.

Zo ziet u dat we niet stil zitten en actiever zijn dan ooit. Wij danken u voor u steun de afgelopen jaren en we hopen dat iedereen nog lang mee zal doen binnen deze kleine, maar prachtige stichting.


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl