Veel kinderen zien 3x podium voor SWPN - SZK

Op 13 augustus was de 4e ronde in het IDM-kampioenschap (Duits Kampioenschap) op het TT-circuit van Assen. Er waren heel veel zieke kinderen aanwezig in de VIP-box van Stopaq en zij werden echt getrakteerd op prachtige races. Van dichtbij zagen deze kinderen dat de coureurs van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind maar liefst 3x een podiumplaats haalden. Pepijn Bijsterbosch haalde 2x een 3e plaats in de Superbikeklasse en Vasco van der Valk behaalde ook een prachtige 3e plaats de Supersport 600.

Rond 11 uur werden de gezinnen allemaal opgewacht bij de ingang van het TT-circuit van Assen. Veel gezinnen zouden vandaag te gast zijn bij SWPN / Offcial Partner of Stichting Zorgeloos Kind om te genieten van prachtige motorsport.

Allereerst werd de groot groep gezinnen welkom geheten in de VIP-box van Stopaq en genoten ze van een heerlijke lunch om zo hierna een plekje te zoeken voor de 1e race van de dag. Pepijn mocht het spits deze dag afbijten en de kinderen hielden juist hem nauwlettend in de gaten. Pepijn reed een ijzersterkte race en juist in de laatste ronde ‘voor de VIP-box van Stopaq’ haalde Pepijn knap in en wist zo een hele mooie 3e plaats te behalen.

Nu was het tijd om richting het paddock te gaan. Eerst weer naar de winkel van Damen Leathers, waar de kinderen uitleg wordt gegeven over de belangrijkheid van motorkleding. Hierna richting de Pitbox van SWPN/ Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind, waar de motoren stonden te glimmen. Zowel Pepijn als Vasco waren in de box aanwezig en de prachtige beker van Pepijn stond te glimmen boven op de motor. In de box werd uitgelegd hoe het werkt in het motorracen en werden de coureurs ondervraagd door de grote groep. Uiteraard wilde iedereen op de motor voor de foto en ook de foto met Pepijn en de beker was in trek.

Nu weer snel terug naar de VIP-box waar Vasco klaar stond voor zijn race in de Supersport. Vasco deed het geweldig en vocht met 4 coureurs voor de overwinning. Hij kwam over de finish op een schitterende 3e plek en was ‘net als alle aanwezige kinderen’ heel tevreden.

Nu was het weer de beurt voor de 2e race deze dag van Pepijn. Na een goede start lag hij al op een 3e plaats en hij wist dit vast te houden tot de finish en zo was het 3e podium deze dag een feit. Na dit prachtige resultaat maakten de gezinnen zich weer op voor de terugreis na een lange, mooie, maar vermoeiende dag.

Wat een prachtige dag en wat een gezinnen waren er te gast bij Stichting Zorgeloos Kind. Wij hebben een fantastische dag gehad en hebben zo veel blije gezichten gezien. Wij zijn bevoorrechtte mensen om dit werk te mogen doen.