Club van 100


Word lid van de CLUB VAN 100 van SWPN/Official Partner van Stichting Zorgeloos Kind !!
SWPN/Official Partner van Stichting Zorgeloos Kind is een jong wegraceteam dat deelneemt aan het ONK in de Dutch Supersport en Dutch Superbikes met als doel de top van de Nederlandse wegracesport te bereiken. Stichting Zorgeloos Kind heeft als doel gezinnen met een kind dat lijdt aan een ernstige ziekte een paar keer per jaar een uitje te bezorgen waarbij de gedachte aan de ziekte voor even naar de achtergrond wordt verdrongen.

Wij ontvangen deze gezinnen in onze luxe (gesponsorde) VIP-box tijdens de ONK-wedstrijden op Assen, waar ze de hele dag in de watten worden gelegd. Wij bezoeken met deze gezinnen voetbalwedstrijden in de Eredivisie, waarbij ze vanuit de VIP-box de wedstrijd kunnen volgen. In december 2013 hopen we met een aantal gezinnen twee dagen met overnachting naar de Winter Efteling te gaan. Beide activiteiten kosten veel geld. SWPN/Stichting Zorgeloos Kind is altijd op zoek naar mensen die de wegracesport een warm hart toedragen, maar ook oog hebben voor het goede doel.

Om deze mensen de mogelijkheid te bieden een financieel steentje bij te dragen, hebben wij de CLUB VAN 100 opgericht. Ons streven is om 100 leden bij elkaar te krijgen die ieder minimaal € 100,00 per jaar bijdragen. Daar krijgt u uiteraard wat voor terug. Uw naam wordt vermeld op het “CLUB VAN 100”-bord in de Pitbox en op de website en u bent uiteraard welkom bij onze races, waar wij u graag verwelkomen met een lekker kopje koffie. U kunt zich aanmelden door onderstaande formulier in te vullen.

Ons Rabobank rekeningnummer is: NL92 RABO 0328032611

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]