Keano supertrots op nieuwe kamer

Via het PMC (Prins Maxima Centrum) kreeg Stichting Zorgeloos Kind enige tijd geleden het verzoek om een gezin uit Almelo te helpen. De 5 jarige ‘zieke’ Keano had een nieuwe slaapkamer nodig en hij wist enorm goed wat hij graag wilde: Een autoracekamer. Met hulp van vele sponsoren en vrijwilligers werd deze week de kamer helemaal afgerond en uiteraard was Keano dolblij met zijn mooie nieuwe kamer


Een jong gezin met de 5 jarige Keano en een 2 jaar jongere tweeling kregen vorig jaar het vreselijke nieuws dat Keano was getroffen door kanker. Uiteraard stond toen het hele leven van dit gezin op zijn kop. Heel veel in het ziekenhuis en wanneer Keano thuis was, was dit niet een optimale situatie omdat het huis in Almelo maar is voorzien van 2 slaapkamers en een oude ‘onbewoonbare’ zolder. De hulp van Stichting Zorgeloos Kind werd ingeschakeld en al snel vertrok bouwbedrijf Klomp uit Lunteren naar Almelo om de gehele zolder aan te pakken.

Er begon al snel vorm in te komen en ook kon je nu in de winter boven zijn doordat alles grondig werd geïsoleerd. Na deze grondige verbouwing begon de afwerking van de slaapkamer en een grote opbergruimte. Met vrijwilligers werden afgelopen week de laatste handelingen verricht met een prachtig eindresultaat. Keano wilde die avond gelijk vertoeven op zijn nieuwe kamer en uiteraard in zijn nieuwe racebed slapen.

Wij hopen dat we zo het leed iets hebben kunnen verzachten en hopen dat Keano weer heel snel beter is zodat het gezin weer een normaal onbezorgd leven kan leiden.

Wij willen de volgende sponsoren en mensen even speciaal bedanken:

Bouwbedrijf Klomp
Holland Parket Barneveld
Guldie Colorstore Barneveld
Hora Barneveld
Skoy Kussens
Wim van Meerveld
Peter Puttmann


Doneren

Doneeractie.nl

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: info@swpn.nl