Stichting Zorgeloos Kind vol goede moed in 2021!

Wat een vreemd jaar was 2020. Nog net op reis met een grote groep gezinnen naar EuroDisney en daarna was het corona. Geen gezinsbezoeken, geen ziekenhuisbezoeken, geen evenementen, geen gezinnen bij de motorraces van SWPN / Official partner of Stichting Zorgeloos Kind, geen ballonvaarten. Het was geen fijn jaar, maar nu hebben we de focus helemaal gericht op 2021. Het jaar van hoop, omdat nu toch echt het vaccin beschikbaar is om corona de wereld uit te krijgen. Wij kijken er naar uit om weer met al die gezinnen prachtige dingen te beleven en om weer ‘normaal’ bij de gezinnen op bezoek te kunnen.
 
Eind februari vertrokken we met veel gezinnen naar EuroDisney en tijdens de heenreis hoorde we dat er in Nederland ook iemand besmet was met het corona-virus. Gelukkig hebben we deze 4 dagen heerlijk kunnen genieten van het mooie park en van elkaar en is niemand besmet geraakt. Twee weken na thuiskomst ging Nederland op slot en zag de wereld er ineens heel anders uit. Uiteraard was er nog wel contact met gezinnen, maar dat alles via de computer of telefoon.
 
Langzaam naar de zomer toe ging het weer wat beter met het aantal besmettingen en mocht SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind weer beginnen met de motorraces. Maar alles was heel beperkt en wij mochten geen gezinnen uitnodigingen om alles van dichtbij te komen bekijken. Ook al hebben we races kunnen rijden, voelde het toch als een verloren jaar. Het is totaal niet leuk om de races niet te kunnen beleven met die grote groep gezinnen.
 
Geen Ballonfiesta in Barneveld en dus ook geen kinderen die mee konden voor een prachtige ballonvaart. Geen ontmoetingen met Max Verstappen, waar heel veel kinderen enorm naar uit kunnen kijken. Geen voetbalwedstrijden waar we gezinnen konden uitnodigen, alles lag stil.
  
Het dieptepunt dit jaar was wel het overlijden van Timo Goldewijk begin November. Timo heeft maar 6 jaar mogen worden. Online hebben wij de prachtige afscheidsdienst mogen meebeleven, maar we hebben de ouders geen handdruk kunnen geven en elkaar in de ogen kunnen kijken.
 
Maar nu de focus op dit jaar. Het jaar 2021 moet alles weer terug brengen naar ‘Normaal’. Stichting Zorgeloos Kind is druk bezig om in September weer met heel veel gezinnen op vakantie te gaan naar de Efteling. Wij zijn druk bezig om al die gezinnen weer uit te kunnen nodigen tijdens een motorrace van SWPN/ Official partner of Stichting Zorgeloos Kind. Ja zo kunnen we nog wel even doorgaan, want we willen zo veel doen in 2021
 
Wij hebben daarom ook erg zin in dit jaar en we hopen weer snel te kunnen doen wat we het allerliefste doen en dat is met jullie leuke dingen doen of om de gezinnen te helpen in wat ze juist zo hard nodig hebben.
 
Wij laten ons niet uit het veld slaan en geven niet op. En dit is juist wat wij hebben geleerd van de vele zieke kinderen die we in al die jaren hebben ontmoet. Zij waren altijd positief en vol vechtlust, zelfs al konden ze de oneerlijke race niet winnen. Ja deze helden zijn ons grote voorbeeld en doet ons beseffen: Opgeven is geen optie


SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]